Joacă PNL Hunedoara tot cum cântă Hărău?

Dacă mă urmăriți, știți părerea mea despre fosta senatoare Carmen Hărău.

Fostă stea a liberalilor hunedoreni, care nu făcea diferența dintre ”scrupul” și scrupule, Hărău se vrea jucătoare.

Se vrea, în continuare, jucătoare.

Știm deja cum a jucat și ce bine în cazul Roșu, denumit de sociologul Valentin Fulger ”Duce de Râpă” al Complexului Energetic Hunedoara, după ce eu îi dădusem doar titlul de baron.

Acum vrea să joace și în alegerile interne din PNL, de partea lui Ludovic Orban.

De la dânsa am aflat că astăzi e ziua de naștere a lui Orban, pe care îl face mare (adică îi face un adevărat laudațio) îi special pentru că dă câte o cafea când merge în București și pentru că i-a pupat mâna unei asitente a ex-senatoarei.

Deși de multe ori Hărău a fost distructivă pentru PNL Hunedoara (vezi cazul Ducelui de Râpă), de data aceasta Organizația PNL Hunedoara merge și ea pe mâna lui Orban, ceea ce spune ceva despre viziunea politică a celor ce conduc acum.

”BPJ (Biroul Politic Județean n.r.) Hunedoara și a exprimat opțiunea de a-l susține în alegerile interne, înca de la începutul anului, pe dl Ludovic Orban”, mi-a răspuns actuala președintă a PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, în timp ce scriam aceste rânduri.

Similitudinea de vederi mi se pare stranie. Dar probabil că nu e. Garda politică de la vârful organizației s-a schimbat doar de fațada. Așa cum am mai spus, banii lui Hărău dau în continuare tonul politic în PNL Hunedoara, iar argumentul principal îl știți deja.

O fi bine? O fi rău?

Citește și:

Cum a reușit PNL să rateze și o șansă uriașă

Criză acută de oameni în PNL Hunedoara

Prefectul zâmbăreț se laudă că el rezolvat plata salariilor minerilor

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *