Prefectul zâmbăreț se laudă că el a rezolvat plata salariilor minerilor

Citesc de puține ori comunicatele prefectului de Hunedoara, pentru că sunt destul de previzibile. Dar de când prefectul Călin Petru Marian pozează zâmbind larg în colivie, când cobora la minerii blocați în subteran, mă uit cu alti ochi la el.

Așa mi-au căzut ochii pe comunicatul de astăzi, în care anunță știrea de ieri și anume că minerii își vor primi banii și ne explică traseul dintre trezorerie și bancă.

Cel mai mult mi-a atras atenția însă următorul fragment: ”Reamintim că în 17 februarie 2021, în urma întâlnirii cu minerii din Valea Jiului, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a semnat o convenție cu liderii sindicali, prin care se angaja, în calitate de reprezentant al guvernului, că salariile restante, corespunzătoare lunii ianuarie, vor fi plătite până la data de 26 februarie 2021”.

Adică ce Turcan (cu care se pozează Roșu), ce ministru al Energiei, ce Cîțu, angajamentul prefectului a cântărit cel mai greu. Iar după ce prefectul zâmbăreț și-a luat angajamentul, minerii au așteptat în subteran ca el să se îndeplinească.

Mai fumează o țigară, domn prefect!

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *