Criză acută de oameni în PNL Hunedoara

A trecut fix o lună de când am sancționat gafa de comunicare a prefectului de Hunedoara, denumit de mine Marean, făcută în văzul lumii, adică într-un comunicat de presă. Atunci, acesta își asuma fără rușine rezolvarea crizei minerilor de la Mina Lupeni, susținând că și-a respectat angajamentul luat în fața minerilor.

Spuneam atunci că, dacă premierul Florin Cîțu ar fi aflat de scrisele prefectului, ar trebui să-l demită pe loc.

Dar ar fi avut pe cine să pună în loc?

Timpul a trecut, iar prefectul Marean a devenit tot mai nepopular chiar în partidul din care face parte și care l-a demis din funcție, pentru a-l punea a doua zi înapoi.

Criza de oameni din PNL Hunedoara este, însă, deja foarte clară. Dacă nu chiar evidentă.

Anul trecut ne-am pricopsit cu un alt prefect, care venea tot din tenebrele peneliste. Un Vasilică. Și un Potecă. Personaj absolut sinistru, despre care știm doar că mai suflă, după ce a fost ales în Senat, alături de o altă ilustră anonimă, denumită și senatoarea Lucica.

Cum ar veni, sinistru pe toată linia.

Marele PNL l-a livrat apoi din propria tolbă pe Marean, care împarte acum carantină la tot poporul, aștepând sutimi de procent pentru acest lucru. În afară de puterea carantinei și de servilismul omului fără școală, Marean este celebru pentru zâmbetul tâmp din colivia Minei Lupeni și pentru faptul că a vrut să-și aprindă o țigară în subteran.

Aceștia sunt oamenii pe care PNL îi pune în fruntea județului. Ceea ce arată că e o mare criză de oameni de calitate, iar cei foarte puțini care au fost cândva în partid se găsesc acum pe la marginea acestuia.

Ca să întelegeți și mai exact care este calitatea oamenilor pe care PNL îi pune în funcții, vă reamintesc despre o altă gafeoare.

Este vorba de președinta liberalilor hunedoreni, tovarășa Vetuța. Ea a vrut să-și arate mușchii în fața unuia Dănuț. De la Vulcan. Numai că, Dănuț îi râde și azi în nas ditamai președintei din ziare și o ia la mișto, după cum a învățat la cârciuma proprie.

Să râdem sau să plângem?

Între timp, ne livrează Marean niște carantină ca să avem timp de analiză.

P.S. Revin cu povestea corbilor. Tot din PNL.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *