Ducele de Râpă și cenzura YouTube

Am avut aseară o ediție de colecție a emisiunii Vorba lu’ Tașcă, împreună cu sociologul Valentin Fulger, invitatul meu de vineri seara.

Spun de colecție, pentru că am lansat rubrica ”Baron de Valea Jiului” și am pus o poreclă care va face foarte probabil carieră.

În noua rubrică, am promis că vom promova baroni mai mult sau mai puțini celebrii ai Văii Jiului. Am început cu o cunoștință mai veche, Baronul de INSEMEX, Artur Găman, dar nu l-am uitat nici pe Baronul Galben de CEH, Cristian Roșu.

Invitatul meu a considerat că a prea puțin titlul de Baron de CEH pentru Roșu și l-a avansat pe loc la titlul de. Astfel că noul său titlu este cel de Duce de Râpă.

Noul titlu i se potrivește ca o mănușă celui care va distruge și bruma de simpatie de care se bucura PNL în Valea Jiului.

Succesul de aseară ne-a fost, însă, dărâmat astăzi de Youtube, care a găsit de cuviință să șteargă emisiunea de pe canalul NT TV, considerând că am încălcat politica legată de organizațiile criminale violente.

Pun acest act de cenzură pe baza necunoașterii limbii române.

Dar cenzura este tot cenzură.

Pentru că, nici eu și nici Valentin Fulger, nu am făcut apologia organizațiilor teroriste care își desfășoară activitatea în Orientul Mijlociu, am făcut apel la deciza de eliminare.

Vă invităm să fiți alături noi în acestă dispută cu Youtube și să vă abonați la canalul NT TV aici.

0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *