Cum și-a frecat mahărul INSEMEX mâinile degeaba

Ca orice mahăr pe banii altuia, în cazul acesta pe banii statului, și împăratul INSEMEX-ului visează la mai mulți bani.

Și chiar dacă îi place opacitatea, din când în când îl mai forțăm să scoată capul din biroul său luxos, iar atunci prestația publică este cel puțin jenantă.

Acesta a fost și cazul și în singurul act de comunicare publică făcut în scris anul acesta, după ce am dezvăluit ce sfori groase îl țin încă pe mahăr în scaun. Dacă nu v-ați dat seama deja, este vorba despre marele director cu exprimare defectuoasă Artur Găman.

El își exprima în public frecarea mâinilor cu privire la banii pe care i-ar putea încasa de la Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) în urma cererii acestei instituții pentru câteva recomandări minime obligatorii a fi implementate în spitale. Aceste recomandări au fost trimise la începutul lunii februarie, moment în care mahărul își făcea publică speranța de ”a fi dezvoltate şi completate într-o etapă ulterioară”.

Numai că, această etapă nu a mai venit.

Iar mahărul a căzut încă o dată examenul comunicării publice.

De partea cealaltă, ANMCS ne-a transmis că nu îi va plăti INSEMEX-ului (a se citi mahărului) niciun ban (sub rezerva încrederii în comunicarea unei instituții publice).

Deci, Găman & Co. au rămas doar cu frecarea mâinilor. Să fie doar începutul?

P.S. Un alt examen de comunicare, al cărui examinator sunt, se derulează deja în laboratoarele INSEMEX. Este vorba despre un examen de transparență. Vă țin la current cu rezultatul.

0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 50 = 54