Aroganța PNL în cazul Mintia trebuie sancționată la vot

A trecut multă vreme de când n-am mai văzut o aroganță mai mare ca poziția politică a PNL în cazul angajaților de la Temocentrala Mintia. Poate din vremea în care Liviu Dragnea era mare vătaf în PSD.

Și totuși peneliștii (observați că nu le spun liberali) n-au găsit altă formula de a trata criza de la Termocentrala Mintia decât cu aroganță. Cu o foarte mare aroganță.

Iar acest lucru se întâmplă în 2020, chiar în campania electorală pentru alegerea primarilor și consilierilor locali și județeni.

Pe de o parte, prima palmă a fost data de Raluca Turcan, încă vicepremier, care, deși era la Deva, n-a catadicsit să se deplaseze la Mintia pentru a discuta cu oamenii nemulțumiți.

Iar apoi cuplul tragico-comic Oancea – Heiuș au ieșit public să arunce vina asupra liderului sindical Cristian Iștoc.

Nevoia de dușmani, cunoscută de specialiștii în comunicare politică, a fost folosită și ea de cei doi, arătând cu degetul către PSD.

Hai că sunteți tari, băieți! Tare proști vreau să spun.

Fără a scuza în niciun fel PSD-ul, care n-a făcut nimic pentru modernizarea termocentralei, ani la rând, aruncarea pietrei în curtea lor este garantată fără succes. Mai ales că Oancea și gașca penelistă își freacă mâinile de câte ori vine vorba de preluarea acesteia de către administrația deveană, gândindu-se că vor prelua o vacă de muls.

Eu sper că toți hunedorenii au înțeles acum mai bine cine e cu adevărat PNL-ul și care  sunt intențiile sale reale. Iar aroganța sa va fi sancționată drastic la votul din 27 septembrie.

P.S. Salut prezența în mijlocul oamenilor a europarlamentarului Maria Grapini, care a ridicat problema la un nivel politic superior, făcâdu-se purtătoarea de cuvânt a problemelor angajaților de la Termocentrala Mintia. O veritabilă lecție de politică în interesul oamenilor. Diferența o faceți dumneavoastră.

0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *