Dâra lui Govor

A intrat demult în cultura politică autohtonă o zicere a unui personaj contemporan care spunea despre altul că nu a lăsat nicio dâră în mandatul său.

Ei bine, această sintagmă i se aplică – pe invers –  și traseistului Florin Govor, încă un personaj toxic în politica vulcăneană.

Cu alte cuvinte, el a reușit să lase o dâră în urma mandatului său de consilier local.

O dâră de jeg, însă, deoarece din activitatea lui traseist-politică nu a rămas absolut nimic.

Se pare că, după ce s-au dus lupte grele în conștiințele celor care conduc Plus, aceștia au înțeles că Govor nu este decât o slugă a unor politicieni care nu vor binele organizației lor. Așa că, Govor nu ar mai avea loc nici în formațiunea condusă de Dacian Cioloș.  Prin urmare, Govor a dat jos banner-ul pe care l-a instalat încă din 17 februarie 2020 pe fațada unei clădiri din Vulcan și care a zăcut acolo cel puțin până în 22 mai 2020.

În urma acestui banner a rămas pe perete o dâră de jeg, ceea ce seamănă foarte bine cu așa-zisa carieră politică a celui cunoscut mai mult pentru abilitățile de stripper amator și nicidecum pentru activitatea sa politică.

P.S. Ca să dovedească că Govor este parte a unor înțelegeri subterane, Primăria Municipiului Vulcan a refuzat să ne spună cât a plătit acesta pentru amplasarea banner-ului în buricul târgului. Adică, dacă nu știați, să știm cu toții că e protejatul administrației, deși el se joacă de-a opoziția.

One comment

  1. Marinescu e principalul vinovat ca el a bagat acest jeg in primarie. Asa ca merita ce ii face canalia acum dupa ce a ajuns consilier si altadata sa se uite pe cine mai sprijina sa puna pe liste de consilieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 25 =