Demisii și scandal în PLUS Hunedoara

Deși alegerile se apropie cu pași repezi, apele nu par să se liniștească în PLUS Hunedoara. În urma nemultumirilor legate de relația cu fratele mai mare din alianță, USR, care pare că reușește să-și impună mai bine candidații propri, situația a devenit tensionată în organizație.

Șeful organizației din județul Hunedoara, Călin Pop, a renunțat la funcție. Odată cu el, au demisionat și membrii biroului de conducere. Pop nu a renunțat încă la poziția de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara din partea formațiunii conduse de Dacian Cioloș.

Pare însă că urmează să renunțe și la asta. Ba chiar ar putea pleca din partid.

La ora la care scriu aceste rânduri, la București are loc o ședintă a liderilor celor două formațiuni, USR și PLUS, iar de rezultatul acestora depinde decizia lui Pop & Co.

Voi reveni.

P.S. Govor se întoarce pe traseu

Dacă vă întrebați ce va face starul de carton al PLUS, stripperul amator de la Vulcan, trebuie să știți că se află și el printre cei care sunt cu un picior în afara partidului. Ceea ce nu e deloc bine pentru el, deoarece se va întoarce pe traseul (a se citi trotuarul)  politic pe care l-a tot făcut în ultimii patru ani. Mai gav este însă că va trebui să învestească într-un nou banner, dar încă nu știe ce siglă să pună lângă poza lui.

0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 1 = 5