Minciuni și opacitate la CSM ”Jiul” Petroșani

Rezultatele sportive al CSM ”Jiul” Petroșani stârnesc de multă vreme zâmbete complice din partea oricărui suporter mai informat.

Dar dincolo de acestea, demnă de îngrijorare este prestația marcată de opacitate și minciună a directoarei clubului, Erika Preda.

La începutul lunii aprilie, când mi-a fost clar că mirosul care vine dinspre club este tot mai ”greu” și apărătorii contraperformanțelor deveneau tot mai agresivi, m-am adresat cu o cerere de informații publice.

Cum era de așteptat, șefa clubului, susținută și de alții, nu mi-a răspuns la nicio întrebare.

Ba chiar mi-a transmis telefonic că nu mă cunoaște (de parcă ar fi important) și nici n-a discutat despre mine și cererea mea cu angajații clubului sau cu vașnicul ei protector.

Evident, așa cum puteți vedea și din fotografie, totul este o minciună grosolană.

 

Directorul sportiv al clubului, Marius Tuță, mi-a scris textual, chiar în ziua înregistrării cererii, că doamna Preda i-a transmis că am unele întrebări. Întrebări care nu și-au primit răspuns nici astăzi, la peste două luni de la înregistrarea cererii mele.

Subiect al secretomaniei doamnei nu sunt doar banii publici cheltuiți de dânsa, ci și încasările bunului său prieten Genu Tuțu, cel care sare ca ars când cineva îndrăznește să scrie despre Jiul sau despre doamna Preda.

În aceeași discuție telefonică, doamna Preda mi-a vorbit despre 700 de lei/ joc, care îi intră în buzunar tovarășului. O fi real? Vă las pe dumneavoastră, dragi cititori, să cântăriți, în raport cu scrierile omului.

Cert e că nimic din încasările acestui individ plătite din bani petroșănenilor, deci și ai mei, nu poate fi supus ochiului public. Dimpotrivă, doamnei director peste 11 angajați îi place opacitatea. Adică să împartă banii publici după bunul său plac, fără ca opinia publică să afle ceva despre acest lucru.

Voi reveni. Și vă promit surprize mari plătite tot din banii noștri.

Sursă foto: Facebook

Citește și:

Palmă pentru… Jiul

Când stârnești cuibul de… beneficiari

Performanță și amatorism

 

 

0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *