Vremea patrioților falși

Mai puțin de o săptămână ne mai desparte de invazia patrioților falși prilejuită de Ziua Națională a României. Din nou vom vedea apariția steagurilor tricolore, a cocardelor, a cozilor la fasole cu sau fără ciolan, dar și a discursurilor sforăitoare ținute de politicieni.

Aceștia vor spune tare în boxe cât își iubesc țara, dar de fapt în mintea lor se află doar profitul pe care îl vor face în următorul an sau, pentru cei mai siguri pe ei, în următorul mandat. Și de data aceasta vor exista oameni mulți care se vor lăsa păcăliți și îi vor crede sau doar vor pune mâna pe o porție de fasole.

Treceam zilele trecute prin Cartierul Aeroport al Municipiului Petroșani, când mi-a sărit în ochi modul în care un locuitor al cartierului a ținut să-și arate patriotismul. Un patriotism real, un patriotism curat și nu unul fluturat doar pe 1 Decembrie, cum fac tovarășii politicieni.

M-am gândit atunci că un astfel de gest trebuie remarcat, iar astăzi vi-l arăt și dumneavoastră. Astfel de exemple trebuie promovate și nu minciunile sfruntate ale politicienilor.

La mulți ani, România!

Citește și:

Imnul politicianului român
România denivelată
România îngrozitoare

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *