Întoarcerea

Se spune că un om inteligent ține cont de sfaturile prietenilor, mai ales dacă este vorba despre oameni cu expertiză în domeniul aflat în discuție.

Astfel, prietenul Adrian Adochiței, specialist în de-ale gurii, mi-a scris un comentariu la un articol despre marketingul politic, scris pentru NT Agency. El îmi recomanda atunci să scriu și despre mâncare.

Cum spuneam, am ținut cont de sfatul lui public și mi-am pregătit întoarcerea către mâncarea mea preferată. Duminică, am considerat că se potrivește foarte bine să pregătesc și să mănânc Biftec tartar.

Nu o să dau acum rețeta, pentru că știu că sunt unii care abia așteaptă să dezvălui secretul.

Pot însă să spun că legătura mea cu biftecul este foarte îndelungată. Atât de îndelungată încât nu-mi mai amintesc cum a început totul. Ce vreau însă să spun este că am mâncat biftec în multe locuri (în special în restaurante) și – fără falsă modestie – pot să spun că de departe cel făcut de mine este cel mai bun.

Din păcate, gătitul nu este chiar cea mai mare pasiune a mea.

Dar Biftecul este una dintre mâncărurile aflate în top 3-ul personal.

Dacă ți-am făcut poftă, sper să găsești un loc în care să se facă un biftec bun.

Dacă găsești un astfel de loc, dă-mi de știre!

0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *