Întoarcerea

Se spune că un om inteligent ține cont de sfaturile prietenilor, mai ales dacă este vorba despre oameni cu expertiză în domeniul aflat în discuție.

Astfel, prietenul Adrian Adochiței, specialist în de-ale gurii, mi-a scris un comentariu la un articol despre marketingul politic, scris pentru NT Agency. El îmi recomanda atunci să scriu și despre mâncare.

Cum spuneam, am ținut cont de sfatul lui public și mi-am pregătit întoarcerea către mâncarea mea preferată. Duminică, am considerat că se potrivește foarte bine să pregătesc și să mănânc Biftec tartar.

Nu o să dau acum rețeta, pentru că știu că sunt unii care abia așteaptă să dezvălui secretul.

Pot însă să spun că legătura mea cu biftecul este foarte îndelungată. Atât de îndelungată încât nu-mi mai amintesc cum a început totul. Ce vreau însă să spun este că am mâncat biftec în multe locuri (în special în restaurante) și – fără falsă modestie – pot să spun că de departe cel făcut de mine este cel mai bun.

Din păcate, gătitul nu este chiar cea mai mare pasiune a mea.

Dar Biftecul este una dintre mâncărurile aflate în top 3-ul personal.

Dacă ți-am făcut poftă, sper să găsești un loc în care să se facă un biftec bun.

Dacă găsești un astfel de loc, dă-mi de știre!

One comment

  1. Felicitari pentru entuziasmul si curajul de a incerca sa gatesti unul dintre cele mai preferate feluri de mancare. Esti foarte curajos sa gatesti Biftec Tartar acasa si sa i-l pregatesti perfect. Sfaturile prietenilor tai sunt pretioase si importante si merita urmate. Cu siguranta, mancarea pe care ai pregatit-o tu a fost cea mai gustoasa. Uite ca in felul acesta sfaturile prietenilor, de care tineti cont, aduc rezultate notabile. Sunt curioasa sa vad ce postari si ce feluri de mancare vei mai prezenta. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *