Ținută (im)perfectă

Îl urmăresc pe prefectul județului Hunedoara, Călin Marian, de când a venit în funcție. Și știu că îi place imaginea. Îi plac pozele în orice ipostază. Fie la birou, fie pe teren.

L-am auzit vorbind și am rămas neplăcut surprins. Ba chiar am și dat nas în nas pe scările clădirii unde s-ar putea spune că lucrează. Dar nu m-a recunoscut, deși îl criticasem deja de mai multe ori.

L-am supranumit Prefectul Marean.

Iar, domnia sa se chinuie teribil să îmi dovedească cu fiecare rând de poze pe care le publică că nu m-am înșelat deloc.

Consecvent principiului său de a-și face imagine cu orice preț, Prefectul Marean a fost pozat în pantaloni scurți. Nu de paparazzi, ci chiar de oamenii săi, pe care înțeleg că îi plătește regește.

După cum puteți vedea, pantalonii erau roșii, deși înțeleg că este mare lider PNL Hunedoara, organizație despre care am auzit foarte puțin în ultima vreme, ca să nu zic deloc.

Recunosc că este primul deminitar care acceptă să dea public poze cu el în pataloni scurți. Asta deși este singurul, dintre cei care apar în fotografii, care se prezintă în acest fel.

Poate ar trebui să se consulte pe probleme vestimentare măcar cu subprefectul Szell Lorincz sau primarul din Șoimuș. Nu pare însă să le ceară sfaturi vestimentare acestora. De altfel, nu îmi dau seama cui îi cere. Dar gafe văd că face.

P.S.: Îmi frământam mintea astăzi cu gândul dacă ar trebui să merg în pantaloni lungi într-o instituție, la peste 30 de grade. Dacă m-aș lua după demnitarul Marean, cu siguranță e perfect să-mi iau niște bermude. Poate chiar înflorate. Ce ziceți?

 

0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *