Milionar pe banii statului

În România a fost inventat un concept nou de milionar. Este vorba despre milionarul pe banii statului. Adică acel tip de funcționăraș rapace care face avere și achiziții pe banii statului. În acestă categorie nu putea să nu se încadreze și cel mai bogat funcționăraș din Hunedoara, mai cunoscut ca Baronul de INSEMEX.

Pe lângă faptul că a făcut avere mare pe banii statului, Artur Găman a făcut și achiziții netransparente de milioane de euro.

De ce netransparente?

Pentru că nicio informație despre aceste achiziții nu a fost făcută publică, ba chiar este ascunsă de ochii celor interesați.

O astfel de afacere netransparentă pe banii statului este ”Afacerea Gambrinus”.

Încheiată în condiții de obscuritate totală, aceasta arată clar cum sunt folosiți banii staului pentru îndestularea celor care gestionează frâiele instituțiilor de stat.

Conform surselor noastre, această afacere se apropie de un milion de euro (hotel și restaurant + teren). Plătitorul este nimeni altul decât institutul în fruntea căruia s-a instalat Baronul Găman.

Interesant este că suprafețele construite ale hotelului și a restaurantului au crescut imediat după achiziție cu mai multe sute de metri pătrați.

Vrăjitoria acesta le face invidioase toate fiicele Mamei Omida. Ele activează în domeniu de multe zeci de ani, adică de mai multă vreme de cât conduce Baronul INSEMEX-ul, dar nu au reușit o astfel de vrăjitorie până acum.

Evident, nicio instituție abilitată nu a verificat tranzacția și nici firmele care căpușează de ani de zile institutul.

Stați pe recepție!

P.S. Apropo de firme care căpușează INSEMEX, rog toate persoanele care dețin informații despre firmele deținute prin interpuși de mai-marii INSEMEX să ne furnizeze aceste informații.

Cu siguranță acestea vor fi făcute publice.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *