”Tânărul” rector așteaptă un scenariu și mai roșu

Supranumit de prietenul său Artur Găman ”tânăr”, într-o emisiune televizată, rectorul Universității din Petroșani, Radu Sorin, are mari probleme de comunicare.

De altfel, și cel care i-a dat apelativul se confruntă cu aceleași probleme, poate și de aceea sunt atât de buni prieteni.

Deși municipiul Petroșani se află în scenariul roșu de câteva zile, depășind chiar 4 cazuri la mia de locuitori, el a anunțat în cadrul unei ”întâlniri cu presa locală” (probabil că nu a auzit de conferințe de presă), că în semestrul al II-lea se va preda mixt, adică și online și față în față.

„Mergem cu această metodologie aprobată de Senat în măsura în care incidența cazurilor de COVID-19 din Petroșani ne va permite (nu-i permite nici în momentul care făcea anunțul n.r.). Dacă vom constata că peste o săptămână sau două incidența cazurilor de COVID-19 este mare, că deja și acum suntem pe scenariu roșu din câte se știe, atunci bineînțeles că nu vom face aceste laboratoare față în față, ci le vom reprograma într-o perioadă în care această incidență să fie în scenariul galben sau verde”, a declarat rectorul pentru o parte a presei locale.

Așadar, rectorul așteaptă un scenariu de un roșu aprins, roșu simplu nefiind suficient pentru domnia sa.

Că înțelegeți și mai bine cât de gave sunt problemele de comunicare ale conducătorului prealăudat al Universității din Petroșani, trebuie să știți că a rezolvat și problema copiatului la examene prin ”colocvii, referate și probleme”. Adică printr-o simplă frază a bagatelizat eforturile tuturor marilor universități românești care caută de zor soluții pentru stârpirea acestui flagel.

Așa ceva….

0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + = 18