Nimeni nu are nevoie de stripper

Am văzut ieri un eșuat. S-a uitat la mine, iar eu am zâmbit. Era chiar el. Eșuatul.

Cum? N-ați recunoscut personajul?

Nici dacă vă spun că e un supertraseist?

E clar! L-ați cam uitat. Dar sigur a rămas dâra de pe peretele sălii, în care nu taie bon. Că altceva….

Pentru cei care încă nu știu despre cine este vorba, trebuie să le spun că este singurul stripper amator care s-a visat politician bogat.

Alias Govor.  Sau covor?

Covor cred că i se potrivește mai bine.

Pentru că, scos în șuturi din Consiliul local Vulcan, el s-a întors mai puternic spre salariul soției. Cele aproape 800 de lei cât e contravaloarea indemnizației de consilier s-au evaporat.

Așa că, greul cade tot mai mult pe umerii ei. Să facă ea mai mult!

O meditație ceva. Doar de aia s-a căsătorit cu el, nu?

Întorcându-mă la întâlnirea vizuală, omul mi-ar putea stârni mila. Fața îl ajută cumva. Dar eu nu pot avea milă de ”mințile înguste”, vorba lui CTP. Nu pot.

Nici bani de spumă de ras nu mai are. Of!

E greu să nu fi nimic. Decât un întreținut.

Nici meseria sa de bază nu prea mai are căutare.

Cine mai ale nevoie de dansuri lascive din partea unui tip… efeminat. Până și fetele care îi frecventau sala și erau impresionate de dansul lui s-au prins că omul e gol.

Și și-au văzut de drum.

Acum, poate și nevasta îi pune condiții: ”Vrei bani, dar stai cumințel! Bate covoarele! Fă cumpărături! Ca te tai de la finanțare, eșuatule!”, după care îi spune și ceva vorbe de dragoste. Că așa face o soție bună, nu?

PS: În urma celor publicate de mine, electoratul vulcănean l-a ”ejaculat” pe Florin Govor nu doar din politică, ci din tot ceea ce înseamnă viața publică. Astfel că, astăzi, el este la fel de marginal cum a fost și înainte de a avea vise erotice în postura de consilier.

4 comments

  1. Ce aveti cu el ca daca vrea face mai multi bani din prostitutie decit din consilier. Oricum nimeni nu prea da bon la sala asa ce va luati nunai de el ca face si el un ban

  2. Un pervers, un mincinos, un arogant, un NIMIC, pe mine una, la sala de sport a incercat de ne numarate ori sa ma atinga unde nu-i este locul, nesimtitul draku. Pacat de sotia lui care nu cred ca stie ce are langa ea :(. Un jeg penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 3 =