Tentativă de politizare a sportului la Vulcan

PSD Vulcan nu se dezice de metehnele vechi și a încercat să-i ademenească pe sportivii CSM ”Mihai Viteazul” Vulcan într-o defilare de tip ceaușist. Defilarea din fața sediului organizației ar fi trebuit organizată în cinstea vizitei președintelui PSD, Marcel Cioalcu, care s-a aflat azi în Valea Jiului.

Pentru a organiza defilarea, Pompiliu Barbu &Co. i-au convocat pe componenții echipei de fotbal la sediul PSD (vezi foto). În demersul acesta ar fi fost implicați și seful clubului, precum și șeful Secției de Fotbal, care ar fi transmis chemarea la ordin. Se pare însă că s-au lovit de opoziția antrenorului Dan Voicu. Iar jucătorii nu au mai ajuns la defilare.

Tentativa de politizare a sportului ar fi avut ca și scop final înscrierea fotbaliștilor în partid, mai ales că organizația s-a subțiat destul de mult, în acest an.

Surse bine informate susțin că, deoarece manevra PSD a eșuat, s-au rostit amenințări cu demiterea și neplata salariilor.

CSM ”Mihai Viteazul” Vulcan este finanțat din bani de bugetul local, iar metalitatea actualilor stăpâni ai orașului prevede că sportivii trebuie să stea drepți la chemarea PSD-ului local.

Voi reveni!

0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *